NOTICIA

21/01/2019
Reunió presentació de la nova AMPA

El passat dia 11.1.2019, vam tenir la primera reunió oficial de la nova AMPA .

La reunió va començar amb la presentació de la directiva,

Maite Muñoz (Presidenta)

Pilar Guillén  (Vicepresidenta)

Veronica Bernal (Tresorera)

Cristina Sevillano (Secretaria) 

El següent pas va ser informar als/les assistents de les comissions fetes, per tal de alleujar ,la feina tant important i que tant poc es veu dintre de l'associació!

Es van exposar els objectius per aquest any 2019, que són :

-Ser més comunicatius , propers , donar més visibilitat i transparencia a les tasques fetes, mitjançant les xarxes socials amb les que contem (Instagram, facebook, Dinantia, blog de l'escola...)

-Transparencia envers els comptes de l'AMPA,la idea es convocar una reunió a final d'any per tal de mostrar el balanç anual.

-Augmentar el nombre de socis.

-Aconseguir una major implicació en les activitats de l'ampa.

Es va fer oficial la nova normativa de extraescolars i nou horari d'atenció.

Es va explicar, les activitats dintre de l'ampa,com la subvenció pel projecte del nou pati,la compra de material escolar, colaboració amb 300  euros per els nois de sisè pel viatge de fi de curs, la tramitació del casal, la implicació plena en activitats com la castanyada,la festa de la primavera i al nadal portar la ilusió als nostres nens amb el pare noel , mare noel, el fulllet i els regals.

Al final de la reunió es va fer el sorteig de una panera,formada per aportacions tant dels comerços locals, com altres aportacions personals.

 

 

 

Enhorabona Tere!