NOTICIA

21/09/2016
La comissió de biblioteca us dona la benvinguda!

Benvinguts i benvingudes al nou curs 2016/2017!!!

A la comissió de biblioteca ja ens hem posat a treballar de valent per tal d'aconseguir el nostre objectiu: millorar la lectura dels nostres alumnes (velocitat, comprensió...) partint de la motivació i els interessos lectors de cadascú.

Per a això, ja estem preparant les maletes viatgeres per a cada curs i nivell amb diferents tipologies de lectura (contes, revistes científiques, llibres de poemes, etc...) que com cada any podreu gaudir i compartir amb la vostra família. Aprofitem per recordar-vos que a dins de la maleta trobareu una llibreta on és important que compartiu la vostra opinió així com la dels vostres familiars sobre alguna de les lectures realitzades o sobre algun tema que considereu que la comissió de biblioteca ha de conéixer pel bon funcionament i la millora de les iniciatives que prenem.

Seguim treballant, endavant lectors i lectores!

Ens espera un curs molt productiu....