NOTICIA

04/05/2016
Si voleu podeu anar a l'acte que ens recorda el nostre estimat mestre i la seva feina a la nostra escola.

 

 

INVITACIÓ

 

Pere Godall Castell, director del departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona,  es complau a convidar-vos a l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica en record del professor Joan Serra, mostra que recull el seu mestratge en la inclusió de la dansa a l’escola. L’acte se celebrarà el proper dia 9 de maig, a les 12 del matí a la sala José Antonio Goytisolo, de la Biblioteca d’Humanitats del Campus de la UAB.

 

En el mateix acte es farà la presentació del llibre “La dansa a l’escola, el mestratge de Joan Serra”, editat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, presentació a càrrec de l’autor, Joan Figueres Bautista.

 

L’exposició es podrà visitar fins a finals de juny.

 

Bellaterra, maig de 2016