NOTICIA

10/02/2016
Seguim llegint!

Benvolgudes famílies!!!

Des de la comissió de biblioteca volem continuar insistint en la importància d'acompanyar als vostres fills i filles en el fantàstic camí de la lectura!! Us recordem que és molt important incloure a la rutina del dia a dia un espai per llegir.

A mesura que els alumnes són més grans, però,poden llegir de manera més autónoma tot i que continua sent igualment important que els hi feu preguntes per tal de verificar si han entès allò que han llegit,. Hi ha moltes maneres de fer-ho, com per exemple, demanant-los que us facin un petit resum, que us expliquin com es senten amb la història (emocions, sentiments que es desperten...), que li expliquin a un germà o germana, que facin hipòtesis de com creuen que continuarà, etc...

Per tal de rebre més orientacions, no dubteu en consultar-nos!! Aprofitem també per a demanar-vos que animeu als vostres fills i filles a que ens visitin a l'hora del pati i agafin llibres en préstec per compartir amb vosaltres, familia!!!

La comissió de biblioteca.