NOTICIA

28/11/2014
Renovació per meitats del Consell Escolar

 Com heu pogut viure i veure, aquests dies passats hem estat pendents de renovar la meitat dels membres del Consell Escolar, tràmit que es fa cada dos anys.

 

 

Es tracta de que les persones que ja porten 4 anys surtin i es tornin a presentar, si volen, junt amb d'altres. Aquest curs tocava renovar el sector de mestres i el de famílies ja que el PAS, com només te un representant, es renova cada quatre anys.

 

 

El proper dia 4 de desembre es farà un Consell Escolar per agraïr i acomiadar les persones que marxen i per donar la benvinguda als que s'incorporen i constituïr el nou Consell Escolar. 

 

 

Del sector famílies surten la Mª del Mar Martínez, en Josep Mª Esteve i na Marta Magallón. Es queden Olga Gelis i M. Angel Prieto. Després de les votacions (20% de participació en el sector) entren: Paqui González (37 vots), José Mª Esteve (29 vots) i Mariam El fassi (23 vots).

 

 

Del sector mestres surten  la Mònica Ferré i la Sònia Roca i es queden Natàlia Figueroa, Sònia Borrella, Mònica Tudela i Àngel Vera. Desprès de les votacions (85% de participació en el sector) entren: Marta García i Montserrat Casanovas .

 

 

L'ajuntament ha designat na Manoli Ibánez (continua)

 

 

L'AMPA ha designat na Mª del Mar Martínez.