NOTICIA

03/10/2014
Com estalviem!!!!!

 

 

 

Ahir dia 2 d'octubre ens vam reunir la comissió d'eficiència energètica (Dolors Gil, Angel Vera, equip directiu i tres representants de l'ajuntament) per avaluar l'estalvi aconseguit al llarg d'aquest curs passat amb les mesures que vam adoptar. 

 

 

Debeu conèixer pels alumnes (també tenim encarregats energètics a les aules) que hem fet servir uns protocols per estalviar llums i escalfor innnecessaris. 

 

 

Doncs resulta que l'estalvi ha sigut molt important: 11.620 €!!!!!. D'aquest diners l'ajuntament (possiblement al febrer) en reinvertirà la meitat en millorar energèticament el centre i, l'altra meitat, el centre la destinarà a la compra d'alguna cosa que pugui reverir en benefici de tots i representi una millora en les possibilitats dels contextos d'aprenentatge. 

 

 

 

 

 

Aprofitem per informar-vos que el divendres 10 d'octubre, en el marc del Congrès que a la nostra ciutat es farà per presentar les experiències dudes a terme al municipi, hi serem representats i ens lliuraran una placa i un diploma (algún alumne/a ens haurà d'acompanyar).

 

 

Continuarem trreballant aquest curs per ser més eficaços i poder seguir "fent guardiola"!!!!!