NOTICIA

07/04/2014
DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÏSICA

 El passat dia 6 d'abril va ser el dia de l'activitat física però, com era diumenge, els centres de Rubí el celebraran el dia 9 d'abril. es faran diferents accions de les quals us informarem però, també es farà difusió del següent manifest:

 

                RUBÍ, DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA  2014

 

ACUMULEU 30 MINUTS D’ACTIVITAT FÍSICA MODERADA CADA DIA

L'activitat física fa que tingueu un creixement saludable, que estigueu més contents i alegres, que tingueu una millor relació amb els companys i les companyes i amb les persones. També ajuda a tenir cura del medi ambient.

L’activitat física millora el vostre aprenentatge i el vostre rendiment escolar perquè us ajuda a concentrar-vos i tenir més atenció a l’escola.  L’exercici estimula la memòria i l’aprenentatge. Us ajuda a tenir més confiança en vosaltres mateixos, a sentir-vos millor, amb més energia i més forts.

L'activitat física pot beneficiar les persones de totes les edats.

Actualment les oportunitats de fer activitat física disminueixen perquè es fa sevir més el transport, els cotxes, fem més activitats d’estar quiets com veure la televisió, jugar a videojocs, amb l’ordinador, ... Això té conseqüències negatives per a la nostra salut, per a la nostra relació amb els altres i, també, per al medi ambient i per la natura.

Per un desenvolupament correcte, us animem a fer (exercici)activitat física moderada: jugar a fet i amagar, córrer, nedar, participar en jocs d’equip amb pilota (futbol, bàsquet) amb pales (tenis de taula), ballar, passejar el gos, jugar als parcs, caminar, voltar per la muntanya, fer excursions, anar en bicicleta, acompanyar a la mare o al pare a comprar, pujar escales, fer volar estels a la platja, anar en transport públic ...

Hem d'aconseguir entre tots fer més Activitat Física per la nostra salut, per tenir un aire més net o reduir el trànsit a les carreteres.

Si cadascun de vosaltres fa un estona d'activitat física al dia i animeu als companys i companyes a fer-ne, us ajudareu a vosaltres mateixos a tenir una millor qualitat de vida, i ajudareu a les persones que us envolten a tenir-la.

ENTRE TOTS, PODEM FER QUE L'ACTIVITAT FÍSICA SIGUI PART DEL NOSTRE DIA A DIA !

FEM UN GOL D’OR PER A LA SALUT !