NOTICIA

18/02/2014
Companys i companyes aquí us deixem una mostra del treball d'avui!!!

Els  Consellers i Conselleres ens han presentat el treball que heu fet des de les classes.

 

 

Quina bona feina!

 

 

 

 

 

- Proposta d’Infantil: Tenir més jocs i joguines al pati d'infantil.

 

 

 

Els alumnes d'educació infantil i superior han explicat en els seus dibuixos com fer realitat aquesta proposta: posar-se en contacte amb fàbriques per què ens facin donacions i oferir a canvi publicitat a la web de l'escola, convidar a les famílies per fer una construcció al pati (fins i tot han cercat informació per fer una petita construcció), fer una recaptació de diners pel barri, recollir també totes aquelles bicicletes, camions,...que les famílies ja no fan servir...

 

 

 

 

- Proposta de primària: Fer tallers de cuina per tots els nens i nenes de l'escola.

 

 

 

Els alumnes de cicle inicial i mitjà també han explicat les seves idees: investigar si hi ha molts pares o mares cuiners a l'escola, fer un taller de cuina en tornar de les vacances de Setmana Santa, escriure una carta a un xef famós i convidar-lo a l'escola, organitzar alguna mostra de cuina per la festa de la primavera...

 

 

 

 

 

En definitiva, tot un plegat d'idees que ara hem d'endreçar per tal de posar-les en marxa.