NOTICIA

11/11/2013
Assemblea de constitució del Consell dels Infants! Ja estem en marxa...

El passat dimarts 5 de novembre de 09,30h a 10,30h es va dur a terme a primera reunió del Consell des Infants del Teresa Altet, l'assemblea de Constitució!

En aquesta primera trobada ens vam presentar, vam repassar ,mitjançant el visionat del PowerPoint, en què consiteix el Projecte i què és el que implica ser Conseller/a (responsablitats).
També vam escollir els diferents càrrecs: Presidenta, Vicepresidenta, Secretari i Tresorera. Vam donar una pinzellada sobre els continguts de la propera reunió i vam deixar uns "deures" que els diferents membres del consell hauran de compartir amb els seus companys/es de classe amb l'ajuda del seu tutor o de les seves tutores corresponents. Per tal de registrar tota la feina que es va fent, els alumnes disposen d'una llibreta que tindran en un lloc visible a l'aula per tal d'anar registrant tot allò que sigui convenient per tractar al mes següent. Els alumnes de cicle superior i de 4t curs de cicle mitjà comparteixen llibreta amb els seus apadrinats/es d'educació infantil.

Per finalitzar vam fer un brindis i la foto oficial! Aquí us deixem unes imatges...

Sheila i Sònia R