NOTICIA

18/10/2013
Ja han començat les reunions de mares delegades!!

 Ahir van començar les reunions que tenim previstes per debatre i compartir idees amb les mares delegades.

Vam parlar de com havia començat el curs, dels problemes que podíem haver trobat a les reunions d'inici de curs i amb la incorporació d'alguns professors/es. Vam explicar aspectes que, potser, a les reunions no havien quedat prou clars. 

També vam fer la proposta de calendari i temes a tractar per aquest curs i vam recordar el compromís de que, quan s'acabi de tractar un tema, algunes mares faran difussió del mateix per la resta. D'això en diem "formació en cascada".

El primer tema que tractarem (només el vam encetar) serà l'atenció i la concentració. Pensem que compartir les vostres idees i les nostres sobre aqueta habilitat executiva fonamental pel desenvolupament dels/les infants, pot ser una bona idea. 

Entre tots aconseguirem que les condicions d'aprenentatge dels/les nens i nenes millorin!!!!!

A més....intentem passar-ho bé! (mireu la cara de les assitents i els bols de crispetesque va portar una amabilíssima mare)....Si teniu una mica de temps i us voleu animar!....Si no ....ja sabeu a qui preguntar!