NOTICIA

08/03/2013
Dilluns comencen les preinscripcions.

 Sembla mentida!...ja comencem a pensar en el proper curs!

El passat dia 7 de març vam realitzar la jornada de portes obertes amb l'assistència de famílies interessades en accedir al nostre centre. 

Vam explicar quines finalitats i objectius tenim dins el nostre projecte eductiu, com treballem i que esperem de la col·laboració amb les famílies. També el vam ensenyar el centre i els espais més significatius i els concrets del parvulari.....La veritat és que l'escola fa goig!

Vam explicar com és el procés i que cal tenir en compte: calendari, forma de fer i lliurar preinscripcions (sobretot no duplicar-les!) i com s'acredita el dret a determinats punts del barem.

Per si algú ho necessita, us informem que a secretaria podeu demanar fulls de sol·licitud i que per "controlar" calendari i possibilitats de baremació, us adjuntem el documents que contenen la informació.