NOTICIA

28/11/2012
...el Nadal ja és aquí!!!!!!!!!!!!!!!

 Com que veiem que le Nadal ja va entrant per les portes de totes les cases i ja es mostra a la nostra ciutat....hem pensat gràcies a les iniciatives d'unes mares solidàries...i si cooperem en campanyes per ajudar una mica com a regal de Nadal?...I aquí estem!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hem pensat en col·laborar amb el Banc d'aliments  (aliments no caducats ni que es facin malvé) i amb la recollida de joguines (noves, no beliques i educatives) per ajudar els Reis Mags i Pare Noel. No cal que tothom ho faci tot! només cal fer un gest en alguna de les accions que creguem que podem fer i, a la vegada, ensenyem els/les nostres fills i filles a ser solidàris, conscients, cívics i capaços d'ajudar, sensibles a les necessitats dels altres,....

 

 

Endavant doncs!!! Entre tots farem el Nadal millor a moltes persones!!!!