ACTIVITAT

18/05/2017
EL CONSELL DELS INFANTS

Per fi ha arribat el dia. Aquest dia on els alumnes comencen a exposar tot el treball que s'ha fet al llarg de tot el curs. Com recordeu, a l'escola tenim un projecte anomenat CONSELL DELS INFANTS. Aquest es treballa a través de la metodologia ABP (Aprenentatge servei). Els alumnes pensen què volen millorar en el seu entorn per fer un bé social i tenir una millora a nivell d'escola.

 

 

Aquest curs van decidir poder recaptar diners per fer una sortida tot el centre finançada amb un concert. Per donar publicitat a aquest concert es va pensar en fer un flashmob. Aquest es va fer el passat dimarts 16 de maig al poble i a Rubí TV ens van publicar la notícia.

 

 

Ens hi veiem el proper divendres 26 de maig a les 17:00h a la festa de la primavera on es farà el nostre concert!

 

 

Continuem treballant!!

 

 

LINK DE LA NOTÍCIA:

 

 

http://www.rubitv.cat/20170518/12754/alumnes-de-l-escola-teresa-altet-sorprenen-els-rubinencs-amb-dos-flashmob-al-centre-de-rub