ACTIVITAT

27/05/2014
Mostra de dansa 2014

 Com cada any ja hem realitzat la mostra de Dansa. Esperem que l’hagueu pogut gaudir tant com nosaltres. Us deixem aquí les paraules de la presentació que creiem que no poden ser més encertades per resumir aquest treball:

 

 

En Paraules d’un home culte i savi musical: Delfí Colomé…

 

 

Portem la terra al cor. Perquè a la terra hi clavem les nostres arrels; i a les arrels no hi ha solament el nostre passat: hi ha el nostre present i el nostre futur. Perquè a través de les arrels de la terra rebem l’energia que ens manté, que ens fa créixer. Què ens fa ser, en definitiva, nosaltres mateixos.

 

 

 I, quan el cor vol parlar per mitjà del cos, utilitza el llenguatge: el llenguatge de la dansa. Un llenguatge que té un innegable valor pedagògic perquè funciona des de la naturalitat, des de nosaltres mateixos. I quan aquest llenguatge de cor i cos se li afegeix el tercer paràmetre: terra, el resultat és exultant.

 

 

Gràcies a tots els professionals que feu possible que la dansa sigui quelcom més que un ball.