ACTIVITAT

17/10/2012
...Al fi!!!!!!!!!!....l'experiment!!!!!!!!!!!!!

Per fí!!!!!!!!

 

 

Vam anar al pati i vam fer l'experiment que feia dies que treballavem. Teníem una Coca-Cola zero (encara no sabem ben bé de què te "zero"...però ja ho investigarem) i un paquet de Mentos. Després d'investigar cada element per separat i saber-ne expressar les propietats i les qualitats, vam pensar què faríem amb ambdues coses i vam arribar a la conclusió de que tiraríem carmels dins la Coca-Cola.

Perfecte!!!!!!!!!!

 

 

Abans de sortir a observar (què ja sabem que és mirar bé, amb atenció, sense perdre cap detall i seguint informacions que volem contrastar o comprovar), vam estar formulant hipòtesis (idees sobre el que pensem que passaria).En vàrem "arreplegar" un munt:

- que els caramels anirien cap el fons,

- que els caramels es desfarien,

- que s'anirien fent petits,

- que perdrien el color,....

Quan ja teniem tot això per observar vam començar a pensar en l'altre element, la Coca- Cola:

- canviaria de color?,

- canviaria el gust,

- sortiria tot el gas a l'obrir-la,

-faria escuma,

"explotaria",....?

Sembalava que ja ho teniem tot pensat però.....que li passaria a l'ampolla?....silenci.....a veure si ho descobriu veient les fotos....els/les nens/es ja ho saben....