ACTIVITAT

20/09/2012
Escalfem motors!!!!!

 

Ja hem començat a treballar al laboratori o aula d'experiències amb els nens i les nenes de primer.

Vam fer un "recorregut" per l'aula i vam veure tots els aparells que tenim: probetes, balances, lupes i microscòpis, cronòmetres,....mil i una coses apropiades per fer de científics i investigadors! 

Hem vist que aquesta feina és molt complicada...però nosaltres ho farem molt bé!!!!...sabem escoltar, aprenem a parlar de forma precisa i exacta, pensem, analitzem, relacionem paraules i accions.......Tenim unes converses científiques de nivell!!!!!!!!

 

Per començar a "entrenar-nos", hem parlat de les característiques d'una ampolla d'aigua (físiques, perceptibles, de materials, propietats, ....) i després d'un taboret i d'una cadira...no us imagineu quantes semblances i diferències hem pogut  descriure!.....parleu amb els i les protagonistes....us quedareu parats!!!!!!